Het liefste van al, altijd op ontdekking.

Scroll down
Namaskaram!

Elien / levensgenieter / duizendpoot / vrijwilliger / avonturier  hier! 🙂

In deze blog een breder zicht op wie ik ben / wil zijn:

Vorig jaar studeerde ik af als sociaal – cultureel werker. De insteek van cultureel werkers vind ik heel bijzonder! Ik leerde focussen eerder op capaciteiten, dan op problemen. Ik groeide uit  tot  bruggenbouwer. In de toekomst wil ik mij graag toeleggen op artistieke integratie projecten en op het creëeren van ontmoeting in de openbare ruimte.

Naast sociaal – cultureel werker, ook avonturier.
Het liefste van al, altijd op ontdekking. Ik vind het fijn om nieuwe mensen – culturen – plekken en verhalen te leren kennen. Vorig jaar kreeg ik de kans om 4 maand in India te verblijven. 1 van de meest bijzondere periodes ooit, vond ik dat.

Ook experimenteren met creatieve technieken spreekt me aan. Zo schrijf ik af en toe gedichten en maak ik mijn eigen kleren;

Ik vorm graag de brug tussen mijn achtergrond en mijn passies. Als vrijwilliger geef ik regelmatig creatieve workshops aan kinderen en jongeren in een sausje van kritisch burgerschap.

Zo, tot daar de korte voorstelling van mijzelf. In de volgende posts kunnen jullie verder op zoektocht doorheen mijn ontdekkingen!

It's only fair to share...Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest