Juni

Scroll down

30 juni. 15 u 19 op mijn computer die 24 minuten voorstaat. Door Covid-19 is er bijna niemand op kantoor. Enkel Frank en ik zitten hier tegenover elkaar en zonet is die ene mevrouw van Socrowd ook binnen gekomen. Geen idee wat haar naam eigenlijk is.

Frank en ik hebben nog niet veel gedaan vandaag. Ik rond van alles af en help nog waar ik kan, maar eigenlijk wordt er niet echt meer verwacht van mij dat ik nog veel doe. Straks gaan we iets gaan drinken. De laatste maand komen we echt goed overeen. Ik ben benieuwd hoe de echte Frank is. Deze werkdag was al een prelude op wat er straks volgen zal bij een fris gerstenatje. Zonder de sociale controle van de collega’s zijn we eigenlijk niet echt aan het werken. Deze link van Slavoi Zizek belichaamd perfect het werk van deze dag :

https://www.youtube.com/watch?v=rzXPyCY7jbs

De laatste maand bij Fairfin begon heel heftig, omdat opeens alles nog snel afgewerkt moest worden voor de MYM-campagne. Ik moest aan de lopende band artikels produceren en tegelijk helpen aan allerlei andere projecten. Dit stopte echter allemaal vorige week donderdag wanneer ze mij hier precies allemaal lieten gaan in hun hoofd. Ik gaf hen gisteren taart en zij gaven me een boek of de financiële wereld. Best een treffend cadeau en verstoken van de insiders, maar dit uit de doeken doen zou me te ver brengen.

Deze laatste post weet ik niet echt meer goed wat ik schrijven moet. Ik vind het jammer dat het gedaan is, maar tegelijk ben ik blij dat ik vakantie heb. Het is goed geweest, maar tijd om los te laten. Die job hier, dat gaat volgens mij niet meer door. Maar dat hoor ik dan misschien later wel nog.

Samengevat, Fairfin is een topplek om je stage te doen, al is een voorliefde voor economie en een grote interesse voor diepe onderliggende maatschappelijke structuren een grote plus (if not een noodzakelijk).

Moest je kunnen zou ik het echt aanraden dus!

Anyway, die mevrouw van Socrowd is net terug vertrokken. Op je 64ste duurt een werkdag blijkbaar maar 1 uur. Ze vertrekt met de boodschap dat ze niet meer terugkomt voor september. Ik roep haar nog na ‘ik ook niet!’, maar ze negeert mij volledig. Zalige madam.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest